Toimitustavat- ja ehdot

Toimitusmaksut ja -ehdot

Postipaketti

Postituskulut tilaukselle, joka toimitetaan Postin noutopisteeseen tai paketti -automaattiin, on 7€. Postikulut sisältävät pakkausmateriaalit.

Nouto Postin toimipisteestä

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi ilmoittamasi osoitteen mukaiseen lähimpään Postin  toimipisteeseen. 

 
Nouto Postin/Matkahuollon pakettiautomaatista / SmartPost-automaatista

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin / SmartPost-automaattiin. Kun paketti saapuu valitsemaasi automaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta. Muista säilyttää tekstiviesti mahdollista palautusta varten.

HUOM! Jos valitset toimitustavaksi Postin pakettiautomaatin / SmartPost-automaatin, ilmoitathan matkapuhelinnumerosi! Saat lokerokoodin tekstiviestillä antamaasi matkapuhelinnumeroon.

Kotiin toimitus

Kotiin toimitus 12€. Yli 80€ ostoksiin ilmainen kotiin toimitus. 

Ilmainen toimitus

Toimitus on ilmainen kaikkiin yli 50€ maksaviin tilauksiin (postin pakettiautomaatteihin tai Postin toimipisteeseen toimitettaessa)

 Noutamaton paketti

Huolehdithan, että noudat pakettisi postin tai matkahuollon ilmoittamassa aikarajassa. Mikäli paketti palautetaan liikkeeseen (Jokikatu 22, Porvoo), on asiakas itse velvollinen maksamaan tuotteiden uudelleen toimituksen. Paketin voi toki noutaa veloituksetta liikkeestä. Mikäli olet sairauden tai muun syyn takia estynyt noitamaan pakettia, olethan yhteydessä tästä hyvissä ajoin.