Tarina

En voi sanoa, että olisin jo pienestä pitäen tiennyt mikä minusta tulee isona. Olen elänyt elämää ja antanut sen johdattaa. Vasta jälkikäteen voin nähdä tietynlaisen jatkumon tähän päivään. Uskon, että asiat ovat tapahtuneet niin kuin on tarkoitettu.
Olen aina ollut kiinnostunut ihonhoidosta, kosmetiikasta ja luonnosta
Iho ongelmia on ollut aika ajoin ja varhaisimmista muistoissa ovat lapsuuden atooppisen taiveihottumat. Sen jälkeen tuli teini-iän aknea ja atooppista ihottumaa käsivarsiin. Aikuisiällä ihoni on rauhoittunut tai oli sitä aina siihen asti, kun päädyin kosmetologikouluun.
Intohimo ja innostus sekä myös tarve saada ammatti ajoivat minut kosmetologiopintojen pariin
Ihan opintojen viime metreillä ihoni alkoi oireilemaan ja käsieni iholla sietokyky meni yli. Tänä päivänä käsieni iho oireilee jos se on kosketuksessa vahvoihin aineisiin tai stressi iskee. Olen kuitenkin oppinut elämään vaivani kanssa ihan mainiosti.
Opinnot jatkuivat
Opiskelin 3,5 vuotta Ammattikorkeakoulussa kauneudenhoitoalaa ja valmistuin 2019 estenomiksi. Opintojen ohella toimin kosmetiikan myyjänä ja sain hyvää kokemusta luonnonkosmetiikasta ranskalaisen L´Occitane en Provencen opeissa.
Muutoksia
Tuona aikana alkoi elämässäni tapahtua muutoksia… siirryin kasvissyöjäksi ja aloin myös (viimeinkin) kierrättämään kaikki jätteeni. Aloin myös tietoisesti miettiä kaikkia hankintoja ja niiden tarpeellisuutta. Tietoisuus ihmisten epätasa-arvosta on alkanut havahduttamaan minua ja olen pyrkinyt itse kohtaamaan jokaisen ihmisen avoimesti ja vailla ennakkoluuloja. 
Äitiys
Olen tullut äidiksi 18-vuotiaana ja kasvattanut 11-vuotiaan tyttäreni yksin, mutta rakastavan perheen ja ystävien avulla. Olen oppinut pyytämään apua ja myös kasvanut erittäin vastuuntuntoiseksi. Minulle on tärkeää voida näyttää myös tyttärelleni, että nainen voi pärjätä elämässä.
Ja, että jokainen ihminen on kykeneväinen ihan mihin vaan, kun vaan toimii sydämensä mukaan ja muistaa ihmiset sekä ympäröivän luonnon yhteyden kaikkeen. 
Myös sinä!
-Viivi