ilmainen toimitus yli 40 € tilauksiin (alle menevät 5,-) , kotiin toimitus ilmainen yli 70€ tilauksiin (10€) nouto puodilta aina ilmainen.

Taidetta ja mielen harmoniaa

Jokikatu 22 on taiteen, antiikin ja kosmetiikan yhdistävä uusi konsepti. Halusimme luoda äitini kanssa elämyksellisen paikan, jossa yhdistyy harmonisuus, esteettisyys, ekologisuus ja luovuus. Aisteja hivelevät taidemaalaukset ja veistokset, historian värittämät esineet ja luonnon raaka-aineista valmistetut ihon ja hiustenhoitotuotteet. Meillä saa istahtaa ja olla hetken rauhassa taiteen ja luovuuden harmoniassa. Tilassa tullaan järjestämään myöhemmin myös tapahtumia ja pienimuotoisia kursseja, kuten Ikebana kukka-asetelmien tekoa. Haluamme virikkeellistää vanhan Porvoon aluetta ja tuoda myös paikalliset asioimaan upealla turistialueella. 
Taiteilija Eija Oksanen on äitini. Hän on jo 30-vuoden ajan tehnyt luonnon läheistä taidekeramiikkaa ja tunnemaailman inspiroimaa maalaustaidetta öljyväreillä. 
Taide ja luovuus onkin ollut elämässäni hänen kauttaan koko elämäni ajan. On mahtavaa, että löysimme tavan yhdistää molempien intohimot saman katon alle. 

Taiteilijoiden kaupunkinakin tunnettu Porvoo sijaitsee meren läheisyydessä. Saaristoalue on lumoava ja luonto lähellä kaupunkia. Porvoon Linnamäellä voi käydä katselemassa ja ihailemassa historiallista jokimaisemaa.
Esimerkiksi Porvoossa asunut Albert Edelfelt on maalannut kauniita maalauksia Porvoon luontokohteista.

 Gallerioissa käyminen on "oma juttunsa" ja halusimmekin luoda uudenlaisen ympäristön, johon on helppo pistäytyä matalalla kynnyksellä. Meillä voit istahtaa ostosten lomassa ja katsella taidetta keskellä kauneinta Vanhaa Porvoota.

 Taide tuo esiin taiteilijan sielunmaisemaa. Sellaisia asioita joita on hankalaa tuoda esille verbaalisti tai muutoinkaan. Parhaimmillaan se tuottaa elämyksiä ja vaikuttaa meihin sydän juuria myöten.