Kotimaisen kosmetiikan koti

Joskus ihania asioita tapahtuu ja unelmat toteutuvat
Oma tarinani tähän päivään ei ollut helpoin, eikä asiat ole tapahtuneet "tosta noin vaan". Olen nyt kuitenkin löytänyt itseni tilanteesta, jossa unelmani ovat muuttuneet todeksi.
Voin kutsua itseäni:
"Kosmetiikkapuodin Viiviksi" & "Saippuantekijäksi."
Olen avannut kotimaisen luonnonkosmetiikan erikoisliikkeen Porvoon vanhaan kaupunkiin.  Viivin Kosmetiikkapuodissa myydään kotimaisia kosmetiikan helmiä. Valikoimassa on uusia tulokkaita ja pidempiaikaisia alan konkareita.

Valmistuin estenomiksi joulukuussa 2019
Sitä ennen olen opiskellut itseni kosmetologiksi. Valitettavasti ihoni ei kestänyt hoitotyötä, mutta enpäs antanut sen lannistaa! Ala on minulle niin rakas! Kosmetiikka jaksaa kiinnostaa ja innostaa loputtomiin. Opiskelun ohella olin töissä L'Occitane en Provencella. Sieltä olen saanut hyvää kokemusta ja asiantuntijuutta luonnonmukaisesta kosmetiikasta. 
Estenomi...?
On kauneudenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto 
Voisi joku puhua "kauneudenhoitoalan insinööristäkin". Estenomi tietää kosmetiikan raaka-aineista, tuotekehittelystä, sen valmistuksesta, tuotepakkauksista, alan lainsäädännöstä ja vaikka mistä muusta kosmetiikkaan  liittyvästä. Eli minulla hyvä ymmärrys alasta ja kosmetiikasta yleensä. Voin siis auttaa sinua monenlaisissa kosmetiikkaan liittyvissä kysymyksissä.
Miksi sitten halusin lähteä yrittämään?

Rohkeampi uusi minä

Kaiken työkokemuksen, koulutuksen ja yli 10-vuoden äitiyden kokemuksella olen viimeinkin rohkaistunut ja tuntuu, että ei olekaan mitään, mitä tarvitsisi pelätä tai jättää tekemättä. Nyt on elettävä ja tehtävä mitä ikinä sydän halajaa! Yrittäjyys on viime vuosina "kihissyt" pinnan alla ja kiinnostanut minua jo ylä-aste ikäisestä asti.

Minulle on tärkeää tehdä merkityksellistä työtä
Ymmärsin, että haluan auttaa ihmisiä, mutta miten? Viimein oivalsin, että oma vahvuuteni on ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyvissä asioissa auttaminen ja ihmisten palveleminen. Tunnen suurenmoista iloa, kun voin piristää ihmisiä ja tuoda mukavan hetken ikäväänkin päivään. Olen myös iloinen, että voin edistää suomalaisen kosmetiikan tunnettuutta.

Olen ihan tarkoituksen mukaisesti ympäröinyt itseni kosmetiikalla

Se on aina vetänyt minua puoleensa

Pienet kosmetiikkaliikkeet, laivan tax-freet, ruokakauppojen kosmetiikkaosastot ja niin edelleen. Jo lapsena yritin valmistaa hajuvettä ruusun terälehdistä. Käänteen tekevä hetki oli 8-vuotiaana Lontoossa tehty vierailu saippuakauppaan. Se tuoksu ja värien kirjo on vieläkin tarkasti muistin syövereissä.

saippuakauppias

Palasaippua on minusta loistava keksintö ja siksi se on myös tuote jota olen alkanut itse valmistaa. Pikku hiljaa tuote päätyy myös saataville sekä puotiin että verkkokauppaan.. Ihan super IHANAA!!! Tuotteeni on vielä kehitteillä, mutta tulen kertomaan blogipostauksissa lisää tästä ihanuudesta. Wait and see!

Olen valinnut puotiini vain suomalaisia brändejä
Haluat varmaan tietää miksi?
No siihen on todella monta hyvää syytä ja itseasiassa tuskin löydän ainoatakaan huonoa syytä. Kotimainen tuote valmistetaan Suomessa, eli raha päätyy silloin Suomeen ja suomalaisille. Suomessa on tarkat säädökset, hyvät koulutukset ja mahtavat raaka-aineet mikä takaa tuotteiden korkean laadun.
Luonto ja ilma on Suomessa puhdasta ja ilmasto vaikuttaa nimen omaan raaka-aineiden vaikuttavuuteen ja ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Suomessa tiedetään suomalaisesta ihosta ja sen tarpeista. Ja täällä on tänä päivänä todella paljon alan osaajia ja yrittäjiä joita voin tukea menestymään. Lista voisi jatkua ja jatkua..

Yritykseni arvot

Ekologiset kosmetiikkatuotteet ja Zero Waste-trendi ovat olleet jo jonkin aikaa pinnalla

Uskonkin, että tänä päivänä ihan jokainen haluaa tehdä tuotevalinnoillaan vihreitä & ympäristöystävällisiä tekoja. Olen valikoinut puotiin mahdollisimman ekologiset ja helposti kierrätettävät tuotteet. Esimerkiksi ihon ja hiustenhoitoon löytyy yllättävän paljon pakkausratkaisuja joihin ei ole käytetty yhtään muovia. Ja se on todellista edistystä!

Laadun, kotimaisuuden ja ekologisuuden lisäksi myös luonnollisuus on hyvin tärkeää minulle. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että myyn luonnonkosmetiikkaa ja haluan myös tuoda luontoa lähemmäksi meitä kaikkia. Luonto on minulle todella tärkeä ja uskon vahvasti sen parantavaan voimaan. 

"luonnon lapsi mä oon"

Olen niin ylpeä ja innoissani jokaisesta kosmetiikkabrändistä jota saan myydä.!
Jokainen puodin tuote on ollut minulla testissä ja osaankin kertoa niistä myös sinulle
Olen lisännyt verkkokauppaan tuotekuvauksien perään omia suosituksiani, jotka voivat liittyä itse tuotteen käyttöön tai muuhun ihonhoidolliseen. Toivon myös, että jokainen verkossa asioiva kysyy reippaasti minulta jos on haasteita ihon tai tuotteiden valinnan kanssa. Auttelen erittäin mielelläni ja parhaani mukaan. Asiakaspalvelu tuottaa minulle suurta iloa ja juuri siksi halusin kivijalkaliikkeen, jossa pääsen teitä kosmetiikan käyttäjiä  tapaamaan. 

Asiakaskeskeisyys

On avainasemassa jokaisessa päätöksessäni

Esimerkiksi tuotevalikoima tulee muuttumaan ja laajentumaan sitä myötä kun saan siihen liittyen palautetta. Puodissani käydessäsi autan sinua löytämään ihollesi oikeanlaiset tuotteet ja myös lahjaksi soveltuvan ratkaisun. Jos jokin raaka-aine, tuotteiden kierrättäminen tai muu mietityttää, niin keskustellaan siitä yhdessä.

Sydämmellisesti tervetuloa puotiini ja verkkokauppaan asioimaan. Tämä aika on monella tapaa haastava meille kaikille ja olen päättänyt pitää puodin kiinni niin kauan, kuin on vaarana sen kautta edes auttaa taudin leviämistä. Toivon todella paljon, että nämä ajat on pian ohi ja pääsen taas avaamaan Kosmetiikkapuodin. Verkkokauppa on nyt kuitenkin auki ja tilauksia voi tehdä sitä kautta. 

Halauksia ja hyvää energiaa teille kaikille!
Viivi

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista