Essence balm-Kotimainen UUTUUS


Taustalla aitoa asiantuntemusta
Hyvin pian kosmetiikkapuodin aukeamisen jälkeen, sain yhteydenoton Soil of Beauty:n perustajalta Hennalta. Tavatessamme puodilla hän kertoi luoneensa kiinalaiseen lääketieteeseen ja adaptogeenisten luonnonraaka-aineiden vaikuttavuuteen perustuvan ihonhoito balmin. Se soveltuu loistavasti ihon kuppaukseen ja kasvohierontaan, mutta ennen kaikkea se on huippu tehokas yövoide. 
Henna on ekokosmetologi, joka on tehnyt akupunktioita sekä kasvokuppausta omalla hoitolallaan jo yli 15-vuoden ajan. Oman ihon haasteet sekä halu auttaa muita ihmisiä saivat hänet kiinnostumaan ihonhoitotyöstä. Ymmärrys ja kokemus ihon tarpeista on siis syntynyt vuosien asiakastyön kautta. Henna vannoo luonnonkosmetiikan nimeen ja on todella tarkka siitä mitä iholleen laittaa. Luonto ja kasvit ovat kiinnostaneet häntä aina ja hän on myös opiskellut kasvilääkintää eli tietää todella paljon kasvien ominaisuuksista. 
Adaptogeenien vaikutusta

Soil of Beautyn ensimäisenä tuotteena (joulukuussa 2019) lanseerattu Essence Balm saavutti heti suosiota asiakkaiden keskuudessa. Yksi toisensa perään on ihmetellyt tuotteen tehoa ja vaikuttavuutta hyvin erilaisiin ihon ongelmiin, kuten pitkään jatkuneeseen ihon kuivuuteen tai aknen hoitoon. Tuotetta kokeilleet ovat myös kokeneet juonteiden madaltuneen ja maksaläiskien vaalentuvan.  

 Adaptogeenisten kasvien erityinen ominaisuus on, että ne pyrkivät aina palauttamaan tasapainon. Ne rauhoittavat ihoasi, mikäli se tarvitsee rauhoittumista ja stimuloivat lempeästi mikäli se on tarpeen. Tästä johtuen balmin vaikutus voi vaihdella kerrasta toiseen, ollen joskus neutraali tai viilentävä ja joskus taas lämmittävä.

Onnekas sattuma?
Kosmetiikkatuotteiden suunnittelu ei ole helppoa. Se on tietyllä tapaa kuin leivonta.. Jos käytät oikeita raaka-aineita ja myös oikeassa suhteessa voit saada aikaan päätä huimaavan leipomuksen. Parhaan leipomuksen valmistaa kuitenkin yleensä hän, joka tietää mikä ainesosa sopii ja minkä kanssa. Tässä tuotteessa on kyllä ehdottomasti onnistuttu reseptin suhteen! Olen niin iloinen, että tämä tuote on olemassa ja ylpeä, että se kehiteltiin Suomessa. Se tulee varmasti kokemaan maailman valloituksen!
Houkutteleva resepti pitää sisällään: adaptogeenista reishi (lakkakääpä) sieniuutetta, nokkosta, lakritsinjuurta, sinistä kamomillaa ja laventelia. Näiden lisäksi mm. mustaherukkaa, arnikkia ja karitevoita.
Ei vettä tai mitään ylimääräistä. 
Rakastuin tuotteeseen välittömästi!
Oma arvioni
Mielenkiintoinen koostumus.. Olen käyttänyt muita vedettömiä enemmän öljypohjaisia kasvotuotteita esimerkiksi Weledan Skin Foodia, joka tuli minulle mieleen samankaltaisena erikoisihohoitotuotteena, mutta siinä koostumus on rasvaisempi ja tuoksu voimakkaampi. Samoin Egyptian Magic voide kävi mielessä, mutta se on myös öljyisempi ja löysempi koostumukseltaan.
Tämä koostumus oli minulle jotain ihan uutta. Rakeinen koostumus oli alkuun hieman erikoinen, mutta se oli juuri sopivan kiinteää ja siitä oli helppo saada ote levitystä varten. Annostelin nokareet kaikille ihoalueille (otsa, posket, leuka ja kaula) ja hieroin sitten tuotteen ihoon. Rakeet muuttuivat pehmeäksi ohueksi öljyksi joka imeytyi hyvin ihoon, eikä jättänyt ollenkaan kalvomaista tunnetta. Tunne iholla on ihana, iho tuntuu välittömästi todella pehmeältä ja joustavalta. Tuote on myös siinä määrin riittoisa, että olen todella joutunut hillitä itseäni ottamasta liikaa kerralla.

Ihoni on rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen. Ihon väri on monesti epämiellyttävän samea tai tunkkainen ja punoitusta esiintyy siellä täällä. Nyt n. kolmen viikon käytön jälkeen olen huomannut ihon värin paranevan ja kuulauden tulevan esiin. Sitä on kaivattu! Olen käyttänyt tuotetta nimenomaan yövoiteena, mikä on helpottanut ihoni pintakuivuuteen ja tehnyt ihosta joustavamman tuntuisen. Joka ilta oikein odotan hetkeä, että saan tuntea balmin hellän ja hoitavan vaikutuksen ihollani!
Alkuperäisyys
Pidän tuotteessa erityisesti sen alkuperäisyydestä ja siitä todella huokuu myös käsityöläisyys. Balmissa käytetään vain tuoreita raaka-aineita, minkä takia se tuotetaan pienissä erissä ja tämä takaa myös korkean laadun ja vaikuttavuuden. Aitoa ja luonnonvoimia pursuavaa artesaanikosmetiikkaa!
Pakkaus on yksinkertaisen kaunis ja vieläpä uudelleen käytettävä, sillä se soveltuu mainiosti korujen säilytykseen tai tuikku lyhdyksi. Essence Balmin tuoksu on niin pehmeä ja luonnollinen ettei parempaa voisi toivoa. Häivähdys laventelia rauhoittaa ihanasti illalla ennen nukkumaan menoa. 

100% luonnon raaka-aineet

99% luomua

"Soil of beauty tuo ihon -ja terveyden hyvinvointiin ajatuksen Qi ´stä eli energiasta. 
Voimakas Qi kertoo, että pidät käsissäsi jotain joka on vielä ”elävää”. Kehosi tunnistaa sen ja reagoi siihen. Tällainen ruoka, vitamiini, kasvovoide tai esine on aina terveyttäsi tukeva. Se toimii energeettisellä tasolla fyysisen olemuksesi lisäksi. " -Soil of Beauty
Jos ihosi on kärsinyt pitkään erilaisista ongelmista, kuten epäpuhtauksista, kuivuudesta tai haluat oikeasti tehokkaan yövoiteen, niin tässä on tuote jota ehdottomasti kannattaa kokeilla. Tämä innovatiivinen kasvobalmi on ainutlaatuinen Suomessa ja maailmalla. Usko tai älä, se tulee lyömään sinutkin ällikällä!

Tilaa tuote tästä

 

1 kommentti

  • Olipa mielenkiintoista lukea. Olen myös vuosia käyttänyt Weledan skinfoodia, kuureittain ja varsinkin talven kuivattamalle iholle. Egyptian magicia myös olen kokeillut. Kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta tämä Essence balm.

    Ellen

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista