Toimitus ilmainen yli 40 € tilauksiin

Kosmetiikkapuodin Viivi

 • Miksi ihoa kuoritaan?

  Kyllähän mulla on se kuorinta ja naamio kotona, mutta kun en mä niitä muista käyttää.. Kuulostaako tutulta? Yleensä ihminen muistaa tehdä sen minkä...
 • Keskikesän viettoa

  Äsken oli juhannus ja Suomen kesä onkin nyt kauneimmillaan. Yötön yö ja valon valtava vaikutus ja energia ympäröi meidät.. Luonnon vehreys muistut...
 • Kruunu vai riesa?

  Miten laittaisin hiukset.. Suunnittelu, toteutus ja lopputulos. EI miellytä..! Argh.. Ainainen riesa?? Hyvä hiuspäivä tai huono hiuspäivä.. Miksei tukka voi näyttää aina kauniilta, puhtaalta ja hoidetulta?
 • Tipele ja tättärä

  Kuinkas ollakkaan taas kesänkynnyksellä alamme tarkastella jalkojemme yhä kasvavalla kiinnostuksella.. Haluaisit laittaa rantasandaalit, mutta voi ei mitkä kynnet!   . Kehtaako mennä rannalle ja miltähän se viimevuotinen uikkari mahtaa nyt näyttää? Kesällä vähennämme vaatteita ja kehomme on talviaikaan verrattuna enemmän esillä. Tämä "yhtäkkinen" vaatekertojen vähentäminen voi kasvattaa ulkonäköpaineita tai sitten olla odotettu hetki päästä esittelemään vartaloa. Minusta on vain niin ihanaa tuntea ruoho, vesi, hiekka ja tuuli paljaalla iholla. Kesävaatteet muutenkin ovat jotenkin niin paljon energisempiä värimaailmoiltaan ja kuoseiltaan 🌸
 • Kesäpäivä Porvoossa

  Mitä täältä sitten haluan suositella.. Asetuin sinun saappaisiin ja ajattelin mitä haluaisit tehdä yhden päivän aikana. Loppujen lopuksi täällä on tosi paljon nähtävää ja tehtävää. Kokosin siis kaikista "timanttisimmat" kohteet. Vanha kaupunki ei ole valtava ja muutkin kohteet sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Pikku kahvilat, ravintolat ja terassit ovat kaikki tasokkaita ja tuovat helpotusta mukulakivien tallailun ja ostosten välillä. Itse miljöö, vanhat rakennukset ja historialliset nähtävyydet vievät sinut väistämättä lomafiilikseen, johon olet tottunut vain lomaillessasi muualla euroopassa.
 • Saippuakauppias

  Inspiraatio saippuan valmistukseen on kohdallani rakentunut monista tekijöistä. Rakkaus kosmetiikkaan, leipomiseen, palasaippuoihin, historiaan ja ihonhoitoon ovat osaltaan vaikuttaneet minuun. Mutta nyt viime päivinä saippuan valmistuksen ja kirjoittelun ohella olen alitajuntani syövereistä löytänyt myös yhden hauskan vaikutustekijän, nimittäin lemppari elokuvani.
 • Puhdistuksen kanssa vai ilman?

  Miksi kasvojen ihoa puhdistetaan?

  Pesetkö vartalon ihon ja hiukset vain vedellä? Voi olla, että teet juuri niin..

  Mutta jos et, niin tiedät kyllä varmasti syyn miksi. No lian takia, et halua haista hieltä ja haluat, että hiuksesi ovat puhtaat ja ilmavat. Pelkkä vesi ei vain vie kaikkea tätä pois.

 • Luonnollinen ikääntyminen?

  Hyviä tapoja hoitaa ikääntyvää kehoa ja mieltä luonnollisesti, on suosia luonnonkosmetiikkaa, aromaterapeuttisia tuotteita, juoda luonnon yrttiteetä, tuoda sisälle kotiin luontoelementtejä, viettää aikaa läheistensä kanssa ja ulkoilla paljon luonnossa.
 • Essence balm-Kotimainen UUTUUS

  Kosmetiikkatuotteiden suunnittelu ei ole helppoa. Se on tietyllä tapaa kuin leivonta.. Jos käytät oikeita raaka-aineita ja myös oikeassa suhteessa voit saada aikaan päätä huimaavan leipomuksen. Parhaan leipomuksen valmistaa kuitenkin yleensä hän, joka tietää mikä ainesosa sopii ja minkä kanssa. Tässä tuotteessa on kyllä ehdottomasti onnistuttu reseptin suhteen! Olen niin iloinen, että tämä tuote on olemassa ja ylpeä, että se kehiteltiin Suomessa. Se tulee varmasti kokemaan maailman valloituksen!
 • Kotimaisen kosmetiikan koti

  Olen ihan tarkoituksen mukaisesti ympäröinyt itseni kosmetiikalla! 
  Se on aina vetänyt minua puoleensa.. Pienet kosmetiikkaliikkeet, laivan tax-freet, ruokakauppojen kosmetiikkaosastot ja niin edelleen. Jo lapsena yritin valmistaa hajuvettä ruusun terälehdistä. Käänteen tekevä hetki oli 8-vuotiaana Lontoossa tehty vierailu saippuakauppaan. Se tuoksu ja värien kirjo on vieläkin tarkasti muistin syövereissä.